Кои се карактеристиките и предностите на машината за чаши за хартија со средна брзина со единечна плоча со Pen Cam?

2022-11-16

Пенкало камера единечна плоча Машина за хартиени чаши со средна брзинанајголемата карактеристика е: со независно еднократно завршување на хартиената чашка, оваа машина за хартиени чаши со двојна плоча базирана на производи за подобрување и надградба.

Ја оптимизира структурата на преносот, разумно го дистрибуира независното движење на секој функционален склоп, го намалува абењето и кинењето на големото инерциско движење на машината и го усвојува следењето на фотоелектричните дефекти во текот на целиот процес, за да се подобрат перформансите на опремата и постигне брзо и стабилно работење. Го реализираше автоматското исклучување на неуспехот, максималното намалување на интензитетот на трудот на работниците, подобрување на безбедноста и стабилноста на опремата, тој со поедноставување на процесот на чаши, хранење хартија, сврзување, хранење на дното, чаша, загревање, ролна дно, свиткување, ролна уста , растоварување чаша автоматско броење со ротациона маса за да се заврши, најпогодна за правење 50-110 висина на хартиена чаша формирање.


Предности на машината за чаши за хартија со средна брзина со единечна плоча:

1. Дизајнот го усвојува позиционирањето на CAM за индексирање со отворена цевка, што може да се спротивстави на инерцијата на движење на грамофонот.

2. Автоматски систем за подмачкување полнење гориво е усвоен за механички подвижни делови.

3. Систем за следење за неуспех во следењето на светло-око во целиот процес и исклучување на правењето чаши.

4. Во дизајнот се користи грејач. Испратете го дното на чашата до телото на мувлата за загревање пред да го испратите дното на чашата за да го подобрите ефектот на загревање и да го обезбедите квалитетот на виткањето.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy